Tomaattitorstait

Tomaattitorstait

Helsingin yliopiston Tiedekulmassa, kellarin yhteistyöskentelytila Coworking Basementissä on järjestetty tänä keväänä niin sanottuja Tomaattitorstaita. Ideana on työskennellä samassa tilassa rytmitetyn aikataulun mukaisesti kukin omaa projektiaan työstäen.

Löydät kuvauksen Tomaattitorstaista Coworking Basementin sivulta. Työskentely on rytmitetty 45 minuutin jaksoihin, ja osallistujat sitoutuvat vähintään yhdeksi työskentelyjaksoksi kerrallaan. 45 minuuttia on perinteistä tomaattia eli Pomodoro-tekniikan 25 minuutin työskentelyjaksoa pidempi. Se sopii todennäköisesti kuitenkin hieman paremmin yhteisölliseen työskentelyyn kuin lyhyemmät jaksot.

Tomaattitorstait jatkuvat vielä kahtena torstaina 23.5.2019 asti. Mikään ei tietysti estä toteuttamasta samanlaista toimintaa ihan itsenäisesti ystävien kanssa koko kesän ajan.

En tiedä ollenkaan, jatkuuko toiminta syksyllä. Toivottavasti! Kannattaa seurata Tiedekulman ja Coworking Basementin sivuja.

EDIT 18.5.2019: Tiedekulmasta kerrottiin, että Tomaattitorstait jatkuvat jälleen syyskuussa. Jos haluat kesällä jotain samankaltaista, vaaditaan siis omaa aktiivisuutta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *