Keskustelu

Opiskelija- ja tutkijailta Kaisa-talolla 18.9.2019

Kaipaatko vinkkejä ja innostusta gradun tekemiseen? Keskiviikkona 18.9.2019 järjestetään Helsingin yliopiston Kaisa-talolla, Kirja & Kahvi -kahvilassa opiskelija- ja tutkijailta. Tilaisuuden ensimmäisessä osiossa klo 16:30–17:30 minä olen keskustelemassa gradun tekemisestä yhdessä Tiede ja teksti -kirjan kirjoittajien, Anne Mäntysen ja Sonja Kniivilän kanssa.

Viime vuonna vastaava tilaisuus oli oikein onnistunut. Katsotaan, mitä saamme tänä syksynä aikaiseksi!

Minua ei päästetä lavalta tuon jälkeenkään. Illan toisessa osuudessa klo 17:30–18:30 aiheena on tutkijoiden kirjoittaminen. Olen keskustelemassa Faktat nettiin! -kirjan kirjoittajien Petro Poutasen ja Salla-Maaria Laaksosen kanssa toisaalta väitöskirjan tekemisestä, toisaalta tiedeviestinnästä ja esimerkiksi tutkijoiden some-viestinnästä laajemminkin.

Tule mukaan kuuntelemaan! Tapahtuman tarkat tiedot löydät Facebookista.

2 thoughts on “Opiskelija- ja tutkijailta Kaisa-talolla 18.9.2019

  1. Hei, tiedätkö julkaistaanko tämän iltainen opiskelija- ja tutkijailta jossain tallenteena?

    1. Moi! Minulla ei ole tietoa siitä, että tilanne tallennettaisiin. Ainakaan tästä ei ole etukäteen sovittu, joten epäilisin, että ei valitettavasti toteudu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *