Pitääkö kirjoittamista suunnitella?

Aloin vähän aikaa sitten tehdä pieniä kirjoittamista käsitteleviä videoita YouTubeen. Videoista ensimmäinen käsittelee kysymystä, joka saattaa koskettaa graduntekijöitä ja monia muitakin opinnoissaan kirjoittavia: pitääkö kirjoittamista suunnitella? Käypä katsomassa video ja ota vaikka kanava tilaukseen. Voit toki katsoa myös toisen videon, joka käsittelee äidinkielen ylioppilaskoetta.

Suunnittelemista voi toki lähestyä monesta näkökulmasta. Video käsittelee lähinnä sitä, kannattaako vai ei. Jos haluat käyttöösi perusteellisen mallin vaikkapa nyt gradun suunnitteluun, sellainen löytyy täältä.

Jää vielä nähtäväksi, miten kauan innostus riittää ja aikaa näiden videoiden tekemiseen on. Ajattelen kuitenkin, että jo näissä parissa ensimmäisessä videossa on ihan kestävää materiaalia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *