Gradu ja flow

Kuva: mikebaird (Flickr)

Helsingin yliopiston humanistisen tiedekunnan Kuukauden humanisti -sarjassa on haastateltu tässä kuussa maisteriksi valmistunutta Valtteri Vainikkaa. Valtterin tarina on inspiroiva esimerkki siitä, miten gradun voi tehdä myös tehokkaasti.

Valtteri on työskennellyt opiskelujen ohella kirjastosihteerinä Keskustakampuksen kirjastossa. Kun gradu ei edennyt, hän otti kuukauden lomaa ja teki gradunsa valmiiksi kolmessa viikossa. Inspiraatiota hän sai sanojensa mukaan Gradutakuu-kirjasta.

Valtterin tapa tehdä gradu ei välttämättä sovi kaikille. Se on kuitenkin mainio osoitus siitä, että gradu ja flow ovat toisinaan mahdollinen yhdistelmä, kunhan asiaan valmistautuu oikein.

Lue Valtterin haastattelu täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *