Kuka

Nimeni on Kimmo Svinhufvud, ja olen Gradutakuu-blogin ylläpitäjä. Tavoitteenani on tarjota blogissani hyviä neuvoja ja rohkaisua kaikille graduntekijöille sekä myös muunlaisten opinnäytteiden kirjoittajille.

Työskentelen äidinkielen yliopisto-opettajana Helsingin yliopiston Kielikeskuksessa. Opetan gradun kirjoittamista Helsingin yliopiston opiskelijoille ja olen pitänyt aiheesta erilaisia kursseja ja luentoja monessa muussakin oppilaitoksessa.

Tämä blogi syntyi eräänlaisena jatkeena graduoppaalleni, joka myös on nimeltään Gradutakuu. Graduoppaastani ja muista kirjoittamistani kirjoista löytyy lisätietoa Kirjat-sivulta.

Myös oma väitöskirjani käsitteli gradun tekemistä, tarkemmin ottaen gradunohjaukseen liittyvää vuorovaikutusta. Jos haluat, voit tutustua väitöskirjan perusajatuksiin esimerkiksi lukemalla väitöksenalkajaisesitelmäni. Muut julkaisuni löydät julkaisuluettelostani.

Työskentelen tällä hetkellä muiden töiden ohella myös työnohjaajana ja tarjoan yksilötyönohjausta kaikille, jotka kaipaavat lisätukea omaan työhön liittyvien kysymysten tarkasteluun. Löydät lisätietoa työnohjauksesta ja palveluistani täältä.

Voit ottaa minuun yhteyttä Kontakti-sivulla.


Seuraa Gradutakuu-blogia

Facebook

Artikkelit sähköpostiin

Twitter


Kuva: Sasa Tkalcan