Tohtoritakuu

Kuva: JAGwired (Flickr)

Vaikka Gradutakuu on ensisijaisesti suunnattu gradun kirjoittajille, todistettavasti myös moni väitöskirjan tekijä on salaa lueskellut blogin artikkeleita. Jatko-opiskelijoiden tarpeita varten Gradutakuun keskustelualueella on jo jonkin aikaa ollut uusi alue, Tohtoritakuu.

Nimensä mukaisesti Tohtoritakuussa keskitytään jatko-opiskelun ja väitöskirjan tekemisen kysymyksiin. Tavoitteena on auttaa meitä väitöskirjan tekijöitä saamaan opinnäytteemme valmiiksi. Toistaiseksi palstalla on keskusteltu esimerkiksi deadlinen tärkeydestä. Suosituksi taitaa muodostua myös päiväkirjamainen tapa raportoida oman työskentelyn etenemistä.

Ottaisimme mielellämme joukkoomme lisää väitöskirjan tekijöitä! Tohtoritakuun viestejä voi lukea ja keskusteluun voi osallistua rekisteröitymällä keskustelualueelle. Se on hyvin helppoa ja hyvin kivaa!

P.S. Erityiskiitos Vaulalle mainiosta keskustelualueen nimestä!

2 thoughts on “Tohtoritakuu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *