Gradut valmiiksi -stipendit kevääksi 2013

Kuva: Jann Kuusisaari (Flickr)

Helsingin yliopiston opiskelijoille on taas tarjolla Gradut valmiiksi -stipendejä.

Stipendi korvaa viikon tai kahden viikon majoituksen ja ruoat Hyytiälän, Kilpisjärven, Lammin, Tvärminnen tai Värriön tutkimusasemalla. Ajatuksena on, että intensiivijakson aikana saa rauhassa keskittyä graduntekoon ilman arjen hälyä.

Stipendien hakuaika päättyy 14.11.2012. Lisätietoa löytyy täältä (intranet, vaatii HY:n tunnukset).

Sinällään majoittuminen tutkimusasemilla ei ole ihan hirvittävän kallista edes omalla kustannuksella. Esimerkiksi vuorokausi Tvärminnessä ruokailuineen maksaa perustutkinto-opiskelijalle 14,50 euroa. Ei vältämättä huono sijoitus, jos haluaa saada gradunsa valmiiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *