Tutkinnot valmiiksi Vakava-hankkeen avulla

Huhtikuussa alkaa Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin järjestämä VakavaEP II -hanke eli Akateemiset tutkinnot valmiiksi Etelä-Pohjanmaalla -hanke. Ruralia-instituutin sivuilla hanketta kuvataan näin:

VakavaEP II -palvelu tukee Etelä-Pohjanmaalla asuvien ja työskentelevien tai alueelle paluuta suunnittelevien, opinnoissaan viivästyneiden yliopisto-opiskelijoiden tutkintojen loppuunsaattamista. Hankkeen toimintaan voivat osallistua yliopistosta riippumatta kaikki alueen akateemiset, jotka ovat opinnoissaan viivästyneet ja tuntevat tarvitsevansa tukea tutkintonsa valmiiksi saattamiseen.

VakavaEP II -palvelu tarjoaa opinnoissaan viivästyneille muun muassa henkilökohtaista neuvontaa, graduprosessia tukevaa pienryhmäohjausta ja opintojen loppuunsaattamista edistäviä koulutuksia.

Mikäli toiminta kiinnostaa, täytä siihen liittyvä kyselylomake hankkeen sivuilla 1.4.2010 mennessä. Sivuilta löytyy myös lisätietoa hankkeesta. Varsinainen toiminta alkaa 20.4.2010.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *