Kevään 2021 gradukurssit

EDIT 12.1.2021:
Molemmissa gradukurssin ryhmissä on joitain vapaita paikkoja. Voit ilmoittautua kurssille WebOodin kautta pe 15.1.2021 klo 12 asti. Liity hyvään seuraan ja rutista gradu kasaan!

Helsingin yliopiston Kielikeskus järjestää keväällä 2021 kaksi kirjoittamisen kurssia graduntekijöille. Kurssien tavoitteena on tarjota lisätukea kaikkien tiedekuntien graduaan tekeville opiskelijoille. Kurssilla saa erilaisia kirjoittamista tukevia vinkkejä sekä vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta.

Kielikeskuksen budjettia leikataan ensi vuodesta alkaen aika rajusti, ja tästä syystä myös opetusta karsitaan. Näillä näkymin kevään 2021 kurssit ovatkin viimeiset tässä muodossa järjestettävät gradukurssit. Käytä tilaisuus siis hyväksesi!

Tänä keväänä kurssitapaamiset järjestetään poikkeusolosuhteista johtuen Zoomissa. Kurssilla tavataan viikoittain, keskustellaan gradun tekemisestä, asetetaan tavoitteita ja sitten toteutetaan nämä tavoitteet.

Suuri osa kurssityöskentelystä tapahtuu kiinteissä pienryhmissä. Siksi on tärkeää, että kaikki osallistujat todella pystyvät sitoutumaan kurssitapaamisiin.

Gradun tekemistä vasta suunnitteleville kurssista ei kokemustemme mukaan ole kovin paljon hyötyä. Kurssityöskentely ja kurssilla tehtävät harjoitukset ovat mahdollisia vain, jos gradusi on konkreettisesti työn alla.

Tässä pari palautetta syksyn kursseilta:

Kiitos paljon kurssista! Se auttoi saattamaan graduprojektini loppuun 🙂

Tämä oli yksi yliopistourani hyödyllisimmistä kursseista. Kiitos!

Kurssille osallistumisen edellytyksenä on, että sinulla on opinto-oikeus Helsingin yliopistossa ja että pystyt ilmoittautumaan kurssille WebOodin kautta. Kurssin työkieli on suomi, mutta sinällään voit kirjoittaa gradusi millä kielellä tahansa.

Keväällä 2021 järjestämme kurssista kaksi ryhmää:

Ryhmä 3:
maanantaisin klo 10–12, aloitus 18.1.2021; opettajana äidinkielen yliopisto-opettaja Marja Suojala

Ryhmä 4:
maanantaisin klo 12–14, aloitus 18.1.2021; opettajana äidinkielen yliopisto-opettaja Kimmo Svinhufvud

Kurssin periaatteista ja sisällöstä löytyy tarkempi esittely täältä.

Ilmoittautuminen alkaa 4.1.2021 klo 12 ja päättyy 10.1.2021. Ilmoittautuminen WebOodin kautta.

Molempiin ryhmiin mahtuu 25 opiskelijaa. Jos ilmoittautuneita on enemmän, WebOodi arpoo kurssipaikat. Linkit kurssin Moodle-ympäristöön ja Zoom-tapaamiseen lähetetään kurssille hyväksytyille sähköpostilla WebOodissa olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *