Kirjoittamisen kurssi graduntekijöille keväällä 2015

Kuva: D7eame (Flickr)
Kuva: D7eame (Flickr)

Ensi keväänä Helsingin yliopiston Kielikeskus järjestää peräti kolme kirjoittamisen kurssia graduntekijöille, yhden ruotsiksi ja kaksi suomeksi. Kurssien tavoitteena on edistää gradujen valmistumista sekä tehdä gradun tekemisestä yhteisöllisempää.

Kurssilla tehdään jonkin verran gradun tekemistä tukevia kirjoitusharjoituksia, asetetaan yhdessä tavoitteita sekä keskustellaan gradun tekemisestä. Suuri osa kurssityöskentelystä tapahtuu kiinteissä pienryhmissä, ja siksi olisi tärkeää, että osallistujat pystyvät todella sitoutumaan ryhmän työskentelyyn. Kurssin periaatteista ja sisällöstä löytyy tarkempi esittely täältä.

Kurssista järjestetään siis kolme ryhmää. Keskustakampuksen suomenkielinen ryhmä kokoontuu 12.1.2015 alkaen maanantaisin klo 12-14. Opettajana toimin minä. Viikin kampuksen ryhmä puolestaan kokoontuu 23.1.2015 alkaen perjantaiaamuisin. Tuota ryhmää vetää kollegani Marja Suojala. Lisäksi keskustakampuksella järjestetään ruotsinkielinen gradukurssi. Se kokoontuu 12.1.2015 alkaen torstaisin klo 10-12, ja opettajana on Åsa Mickwitz.

Ilmoittautuminen tapahtuu 29.12.-4.1. WebOodin kautta.

Kurssit on tarkoitettu Helsingin yliopiston opiskelijoille, ja osallistumisen ehtona on siis opinto-oikeus Helsingin yliopistossa. Jos pystyt ilmoittautumaan kurssille WebOodin kautta, sinulla on oikeus osallistua kurssille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *