Graduntekijöille kurssitusta

Kuva: eduardomineo (Flickr)
Kuva: eduardomineo (Flickr)

Ensi keväänä Helsingin yliopiston Kielikeskus järjestää jälleen kaksi kirjoittamisen kurssia graduntekijöille. Kurssien tavoitteena on edistää gradujen valmistumista sekä tehdä gradun tekemisestä yksinkertaisesti kivempaa ja sosiaalisempaa.

Kurssilla tehdään erilaisia kirjoitusharjoituksia, asetetaan ja saavutetaan tavoitteita sekä keskustellaan gradun tekemisestä. Suuri osa kurssityöskentelystä tapahtuu kiinteissä pienryhmissä, ja siksi olisi tärkeää, että osallistujat pystyvät todella sitoutumaan ryhmän työskentelyyn. Kurssin periaatteista ja sisällöstä löytyy tarkempi esittely täältä.

Kurssista järjestetään kaksi ryhmää. Keskustakampuksen ryhmä kokoontuu 13.1.2014 alkaen maanantaisin klo 12-14. Opettajana toimin minä. Viikin kampuksen ryhmä puolestaan kokoontuu 24.1.2014 alkaen perjantaisin klo 10-12 (huomaa parin kerran poikkeukselliset ajat). Tuota ryhmää vetää kollegani Marja Suojala.

Ilmoittautuminen tapahtuu 30.12.-5.1. WebOodin kautta.

Kurssi on valitettavasti tarkoitettu vain Helsingin yliopiston opiskelijoille, ja osallistumisen ehtona on siis opinto-oikeus Helsingin yliopistossa. Jos pystyt ilmoittautumaan kurssille WebOodin kautta, sinulla on oikeus osallistua kurssille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *