Kurssilta tukea gradun kirjoittamiseen

Kuva: emdot (Flickr)

Kaipaatko tukea gradun kirjoittamiseen? Työnantajani Helsingin yliopiston Kielikeskus järjestää tulevana lukuvuonna kirjoittamisen kursseja graduntekijöille. Ensimmäinen ryhmä alkaa syyskuussa, ja sen opettajana toimii kollegani Marja Suojala.

Kurssi tarjoaa mahdollisuuden käsitellä vertaisryhmässä gradunteon pulmia ja löytää niihin yhdessä ratkaisuja. Kurssi on tarkoitettu graduaan jo tekeville Helsingin yliopiston opiskelijoille. Kurssin tavoitteena on antaa tukea graduprosessiin ja saada gradut myös valmistumaan.

Kurssille osallistumisen edellytyksenä on sitoutuminen yhteisiin tapaamisiin (24 t) sekä aktiiviseen graduntekoon. Tapaamisissa keskitytään graduprosessin tukemiseen, tehokkaisiin työskentelytapoihin, vertaistukeen ja tekstin tuottamiseen.

Kurssin ajankohta: 15.9.–8.12.2011, torstaisin klo 10–12, Keskusta

Mikäli olet Helsingin yliopiston opiskelija ja kurssi kiinnostaa sinua, voit ilmoittautua sille WebOodin kautta 22.–28.8.2011. Ryhmään otetaan 21 opiskelijaa. Löydät kurssin tiedot WebOodista näin: Opinto-oppaat > Kielikeskus > Äidinkieli > Opetus

3 thoughts on “Kurssilta tukea gradun kirjoittamiseen

  1. Tämä tulee juuri tarpeeseen, toivottavasti kurssille mahtuu mukaan. 🙂

  2. Tää on niin epistä, etten opiskele kyseisessä oppilaitoksessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *