Uusi blogi: Kokonaisvaltainen kirjoittaminen

Kuva: Athena's Pix (Flickr)
Kuva: Athena's Pix (Flickr)

Gradutakuu-blogin kirjoittaminen on osoittanut minulle, että bloggaaminen on todella kivaa! Samalla minulle on tullut kuitenkin olo, että mieleni tekisi välillä kirjoitella kirjoittamisesta myös toisenlaisista näkökulmista.

Luulen, että kaikki graduntekijät eivät ole kiinnostuneita kaikesta kirjoittamiseen liittyvästä: he haluavat ensisijaisesti saada gradunsa valmiiksi. Toisaalta luulen, että saattaisi löytyä kirjoittamisesta kiinnostuneita lukijoita, joille gradun kirjoittaminen ei puolestaan tunnu ajankohtaiselta. Onneksi tähän ongelmaan on ratkaisu: uusi blogi!

Uusi blogini, Kokonaisvaltainen kirjoittaminen, käsittelee kirjoittamista hieman toisenlaisista näkökulmista kuin Gradutakuu. Blogin tavoitteista voit lukea täältä. Uusi blogini on vielä kovin alkutekijöissään, mutta ehkäpä lukijoita tulee ajan mittaan.

Aion jatkossakin kirjoittaa gradun kirjoittamisesta tänne Gradutakuu-blogiin. Seuraa siis Gradutakuuta, seuraa Kokonaisvaltaista kirjoittamista tai seuraa molempia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *