Kyselytutkimukset helposti Kyselykoneella

Kuva: Stefan Baudy (Flickr)
Kuva: Stefan Baudy (Flickr)

Jos aikomuksenasi on toteuttaa gradusi tai lopputyösi kyselytutkimuksena, kannattaa harkita Kyselykoneen käyttöä.

Kyselykoneen avulla voit toteuttaa kyselyt verkossa, mikä todennäköisesti madaltaa melkoisesti osallistujien kynnystä vastata. Palvelu on myös varsin edullinen: yhden kyselytutkimuksen toteuttaminen maksaa 10 euroa. Palveluun tutustuminen ja sen testaaminen on ilmaista. Kyselyn tuloksia voi seurata verkossa, ja lopulliset tulokset voi tuoda Excel-ohjelmaan.

Minulla itselläni ei ole kokemusta Kyselykoneesta tai kyselytutkimusten tekemisestä muutenkaan. En siis voi suositella palvelua omasta kokemuksestani. Täältä löytyi kuitenkin positiivinen käyttäjäkommentti. Palvelu vaikuttaa toimivalta, joten jos olet tämänkaltaista tutkimusta toteuttamassa, Kyselykone on varmasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *