Syksyn 2019 gradukurssit

EDIT 27.8.2019:

Viikin graduryhmässä on vielä jonkin verran paikkoja vapaana. Voit ilmoittautua suoraan WebOodin kautta pe 30.8.2019 asti. Paikat annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

On tullut syksy ja jälleen gradukurssien aika. Helsingin yliopiston Kielikeskuksen suositut gradukurssit alkavat syyskuussa. Kursseille ilmoittautuminen on jo nyt piakkoin eli 19.-25.8.2019.

Kurssien tavoitteena on tarjota lisätukea kaikkien tiedekuntien graduaan tekeville opiskelijoille. Kurssi soveltuu niille, jotka jollain tavalla kamppailevat gradunsa kanssa, mutta toisaalta myös ihan yhtä hyvin pientä lisätukea kaipaaville tai vielä aika alkuvaiheessa oleville. Gradun tekemistä vasta suunnitteleville kurssista ei ole hyötyä. Oleellista on, että sinulla on jo graduaihe ja että olet valmis työskentelemään säännöllisesti sen parissa.

Kurssilla tavataan viikoittain, keskustellaan gradun tekemisestä, asetetaan tavoitteita ja sitten toteutetaan nämä tavoitteet. Lisäksi kurssilla tutustutaan erilaisiin gradun kirjoittamista tukeviin työtapoihin. Suuri osa kurssityöskentelystä tapahtuu kiinteissä pienryhmissä. Siksi on tärkeää, että kaikki osallistujat todella pystyvät sitoutumaan kurssitapaamisiin.

Tässä pari palautetta aikaisemmilta kursseilta:

Nyt on helpompi suhtautua omiin ongelmiin gradun suhteen, ja tiedän, että niistä pääsee yli. Mieli on toiveikas, ja olen päässyt hyvään vauhtiin kirjoittamisessa.

Ilman gradukurssia tuskin olisin saanut graduani tehtyä.

Kurssille osallistumisen edellytyksenä on, että sinulla on opinto-oikeus Helsingin yliopistossa ja että pystyt ilmoittautumaan kurssille WebOodin kautta. Kurssin työkieli on suomi, mutta sinällään voit kirjoittaa gradusi millä kielellä tahansa.

Syksyllä 2019 järjestämme kurssista kaksi ryhmää, toisen keskustakampuksella ja toisen Viikissä:

Keskustakampuksen ryhmä:
maanantaisin klo 12–14, aloitus 9.9.2018; opettajana äidinkielen yliopisto-opettaja Kimmo Svinhufvud

Viikin ryhmä:
tiistaisin klo 10–12, aloitus 10.9.2018; opettajana äidinkielen yliopisto-opettaja Marja Suojala

Kurssin periaatteista ja sisällöstä löytyy tarkempi esittely täältä.

Ilmoittautuminen 19.–25.8.2019 WebOodin kautta.

Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *