Gradukurssit jatkuvat keväällä 2019

EDIT: Ryhmissä on vielä jokunen paikka vapaana. Ilmoittautua voi pe 11.1.2019 klo 12:00 asti WebOodin kautta. Vapaat paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Helsingin yliopiston Kielikeskuksen järjestämät gradukurssit jatkuvat taas keväällä 2019. Pidämme kollegani Marja Suojalan kanssa kaksi graduntekijöille suunnattua kirjoittamisen kurssia keskustakampuksella. Kurssit ovat avoimia kaikille Helsingin yliopiston graduaan jo tekeville opiskelijoille.

Kurssien tavoitteena on edistää gradujen valmistumista sekä tehdä gradun tekemisestä yhteisöllisempää. Kurssilla tehdään jonkin verran gradun etenemistä tukevia kirjoitusharjoituksia, asetetaan yhdessä tavoitteita sekä keskustellaan gradun tekemisestä.

Suuri osa kurssityöskentelystä tapahtuu kiinteissä pienryhmissä. Siksi on tärkeää, että osallistujat pystyvät todella sitoutumaan ryhmän työskentelyyn.

Tässä pari palautetta aikaisemmilta kursseilta:

Nyt on helpompi suhtautua omiin ongelmiin gradun suhteen, ja tiedän, että niistä pääsee yli. Mieli on toiveikas, ja olen päässyt hyvään vauhtiin kirjoittamisessa.

Ilman gradukurssia tuskin olisin saanut graduani tehtyä.

Kurssille voivat osallistua opiskelijat, joilla on opinto-oikeus Helsingin yliopistossa. Gradun vaiheella ei ole sinällään suurta merkitystä, mutta kurssin aikana todellakin tehdään gradua, ei ainoastaan opiskella gradun tekemistä. Siksi kurssille ei kannata tulla, jos vasta suunnittelet gradun tekemistä.

Kurssin työkieli on suomi, mutta kirjoitettu gradu voi sinällään olla millä kielellä tahansa.

Ryhmä 3:
maanantaisin klo 10–12, aloitus 14.1.2019; opettajana äidinkielen yliopisto-opettaja Marja Suojala

Ryhmä 4:
maanantaisin klo 12–14, aloitus 14.1.2019; opettajana äidinkielen yliopisto-opettaja Kimmo Svinhufvud

Kurssin periaatteista ja sisällöstä löytyy tarkempi esittely täältä.

Ilmoittautuminen 2.–6.1.2019 WebOodin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *